Accident spectaculos la Iaşi. O ambulanţă a izbit o maşină implicată deja într-o coliziune, în timp ce se deplasa pentru a acorda îngrijiri medicale

Accident spectaculos la Iaşi. O ambulanţă a izbit o maşină implicată deja într-o coliziune, în timp ce se deplasa pentru a acorda îngrijiri medicale

După ce a lovit una dintre maşinile implicate deja într-un accident rutier, echipajul de salvare a ajuns în curtea unui localnic FOTO Digi 24

O ambulanţă din judeţul Iaşi a fost implicată, în dimneaţa zilei de 25 decembrie, într-un accident rutier ce a avut loc în apropierea localităţii Bosia, acolo unde fusese direcţionată la un alt evenimet rutier cu victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul accident rutier a avut loc în jurul orei 9.00, în apropierea localităţii Bosia din judeţul Iaşi. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, un autoturism marca Matiz, condus de un bărbat, a ieşit de pe sensul de mers urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. S-a izbit de o altă maşină, în urma coliziunii două persoane, printre care şi un copil, fiind rănite. 

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de salvare al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Poliţiştii spun că, la rândul său, în curba în care avusese loc primul accident, şoferul Ambulanţei nu a adaptat viteza şi a lovit una dintre maşinile deja tamponate. Ulterior, echipajul de salvare a ricoşat în curtea unui sătean, distrugând un gard. 

„Era gheaţă şi n-am mai putut, m-am dus sanie. Şi din maşină m-am dus în gardul omului şi în grădină”, a declarat Gheorghe Paveliuc, ambulanţier SAJ Iaşi, potrivit Digi 24.

Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi, spune că strada pe care s-au petrecut accidentele era acoperită cu polei, urmând ca administratorul drumului să fie sancţionat întrucât nu a luat măsurile necesare evitării coliziunii. De asemenea, şoferul Matizului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. 

În ceea ce îl priveşte pe şoferul Ambulanţei, acesta va fi şi el sancţionat contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: