VIDEO CS Hunedoara a promovat. Cum s-a văzut meciul decisiv de pe terenul „croaţilor” de la Voinţa Lupac

CS Hunedoara a învins Voinţa Lupac şi a promovat în Liga a treia

CS Hunedoara a promovat în Liga a treia de fotbal, după ce a învins în deplasare echipa „croată” Voinţa Lupac. Victoria a fost obţinută cu mari emoţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

VIDEO

Cel mai important meci de fotbal din istoria comunei Lupac le-a adus tristeţe localnicilor veniţi în număr mare la stadionul din centrul satului.

Voinţa Lupac, echipa de Liga a IV-a din Caraş Severin, şi-a jucat, sâmbătă seara, şansa la promovarea în Liga a treia, împotriva CS Hunedoara, urmaşa mult mai titratei Corvinul Hunedoara.

A fost meciul retur din barajul susţinut de campioanele judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, după ce în urmă cu o săptămână, Voinţa a câştigat, cu 1 – 0, meciul jucat în deplasare, pe Stadionul „Michael Klein”.

 
CS Hunedoara a învins Voinţa Lupac şi a promovat în Liga a treia / ADEVARUL
 

În Lupac, o comună cu puţin peste 2.500 de locuitori, cei mai mulţi caraşoveni croaţi, arena mărginită de versanţi împăduriţi şi de un pârâu a devenit cel mai animat loc din sat. Dincolo de gardul care înconjoară terenul de fotbal pe care alergau cei 22 de jucători, câteva sute de oameni şi-au încurajau zgomotos favoriţii.

Spectatorii s-au înghesuit  în singura tribună a arenei, construită din beton şi tablă, cu scaune de plastic, iar cei care nu au mai avut loc aici s-au aşezat pe iarbă, pe dealul din vecinătatea terenului, de-o parte şi de cealaltă a tribunei şi pe marginea gardurilor de plasă. Printre ei au fost numeroşi hunedoreni, veniţi de la 150 de kilometri pentru a-şi susţine echipa.

Galeria gazdelor, dotată cu tobe, fumigene albastre şi steaguri ale Croaţiei, a dominat fondul sonor al arenei, împodobită şi ea cu numeroase steaguri ale României şi Uniunii Europene.

În ciuda încurajărilor primite, gazdele din Lupac nu au mai repetat meciul bun din tur şi au fost învinse cu 2 -1. Scorul a fost deschis în prima repriză, de Iulian Tecsi, de la CS Hunedoara, iar acelaşi fotbalist l-a majorat în minutul 67. Gazdele au marcat golul de onoare prin Cristian Pop, pe finalul meciului, însă nu a fost de ajuns pentru a promova.

CS Hunedoara, echipă antrenată de Mircea Alic şi formată aproape în totalitate din tineri din Hunedoara, intră în Liga a treia, după un sezon în care a câştigat aproape toate meciurile din campionat şi Cupa României, faza judeţeană.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Meci încins pentru promovarea în Liga a III-a. Peste 2.000 de oameni au venit la CS Hunedoara - Voinţa Lupac

FOTO Succes deplin al CS Hunedoara: a câştigat campionatul de fotbal, cupa şi joacă promovarea cu o echipă „croată”

VIDEO Michael Klein, comemorat cu fast la 25 de ani de la moarte. Dominique, fiica fotbalistului: „Aş vrea ca povestea lui să-i inspire pe copii“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL.

Imagini din aceeasi galerie
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL.
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 1
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 2
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 3
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 4
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 5
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 6
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 7
  • CS Hunedoara a promovat în Liga a treia. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 8
  • CS Hunedoara a învins Voința Lupac. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL.
Distribuie imaginea
citeste totul despre: