Ucigaşul unui adolescent, prins după 14 ani de la crima înfiorătoare. Era pe lista celor mai căutaţi infractori

Ucigaşul unui adolescent, prins după 14 ani de la crima înfiorătoare. Era pe lista celor mai căutaţi infractori

Sorin Benegui. Foto: Poliţia Română.

Sorin Benegui, ucigaşul unui adolescent, a fost prins după 14 ani de la crima înfiorătoare. Era printre cei mai căutaţi infractori.

Sorin Vasile Benegui, un tânăr condamnat la 20 de ani de închisoare după o crimă săvârşită în 2007, asupra unui adolescent, a fost capturat de poliţişti şi trimis în închisoare. Timp de aproape nouă ani, bărbatul s-a ascuns, fiind pe lista celor mai urmăriţi infractori din România, publicată de Poliţia Română.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Hunedoara, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, au  depistat pe raza municipiului Orăştie, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Simeria, care avea emis pe numele său  un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 20 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, asupra unui minor în vârstă de 15 ani”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Crima tânărului dependent de droguri. Ce pedeapsă a primit după ce şi-a măcelărit iubita cu un cuţit „Rambo”

Vasile Benegui, care figurează urmărit naţional şi internaţional, fiind escortat de poliţişti şi depus în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei.

În 2019, şi complicea sa, Ana Maria Murg (32 de ani, foto), condamnată pentru aceeaşi crimă, a fost capturată şi trimisă în închisoare. Şi ea fusese dată în urmărire internaţională pentru că se sustrăgea executării unei pedepsei privative de libertate de 20 de ani pentru omor calificat. A fost prinsă în Italia, fiind arestată de carabinieri în apropierea de Napoli.


Ana Maria Murg. Foto: Poliţia Română.

Cei doi, împreună cu un alt tânăr, Silviu Bruzulea, au fost condmnaţi în 2012 de Tribunalul Hunedoara, în dosarul unei crime săvârşite în noaptea de 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia. „Au lovit (cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan), un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat”, informau reprezentanţii IPJ Hunedoara.


O ceartă în discotecă a dus la tragedie. „Din probele administrate în cauză, s-a reţinut că inculpatul Bruzulea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare şi cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească şi ceilalţi inculpaţi cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, victima a reuşit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpaţi. S-a reţinut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violenţă extremă, lovind victima cu picioarele peste cap şi corp şi chiar cu un bolovan în cap. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăştiindu-se la apariţia organelor de poliţie, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineţii de 16.09.2007, starea sănătăţii sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timişoara unde a decedat în data de 19 septembrie 2007”, se arată în dosar.

Silviu Bogdan Bruzlea, de 34 de ani, nu a fost depistat până în prezent.

Mai puteţi citi şi:

VIDEO Crimă în zona O.M., Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. Bărbatul a fost găsit plin de sânge

Româncă arestată în Italia pentru că şi-a ucis soţul, lider al temutului clan mafiot `Ndrangheta. A fost prinsă abia după 3 ani

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soţul ei s-a spânzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările