Rezultate alegeri locale în Deva. Cine este noul primar al Devei, după numărarea voturilor, efectuată de partide

Rezultate alegeri locale în Deva. Cine este noul primar al Devei, după numărarea voturilor, efectuată de partide

Florin Oancea (PNL) şi Petru Mărginean (PSD) se numără printre favoriţii la funcţia de primar.

Duminică au avut loc alegeri locale parţiale în municipiul Deva. Până la închiderea urnelor, circa 22.000 de localnici s-au prezentat la secţiile de votare pentru a alege dintre cei nouă candidaţi. Au fost prezentate primele rezultate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultate alegeri locale în Deva. Noul primar, conform rezultatelor neoficiale, este Florin Oancea.

UPDATE: Ora 22:15 Florin Oancea (PNL) a obţinut cele mai multe voturi, în urma numărătorii a jumătate dintre secţii, potrivit reprezentanţilro Partidului Naţional Liberal. „De mâine ne apucăm de treabă. Vom munci pentru deveni. Au fost alături de mine toţi primarii liberali. De la toţi am învăţat şi voi învăţa în continuare. Toată experienţa lor o vom pune în practică şi la Deva”, a declarat acesta.

UPDATE: Ora 21:45 În urma numărătorii primelor 10 secţii, pe primele două locuri sunt Florin Oancea (PNL) şi Petru Mărginean (PSD).

Duminică au avut loc alegeri locale parţiale în municipiul Deva. Până la închiderea urnelor, circa 22.000 de localnici, dintre cei aproape 60.000 de deveni înscrişi pe listele electorale, s-au prezentat la secţiile de votare pentru a alege dintre cei nouă candidaţi: Vasile Blendea (independent), Velu Căluşer (independent), Eduard Cristoi (Independent), Petru Mărginean (PSD), Florin Oancea (PNL), Ovidiu Popa (ALDE), Lucian Davidoni (USR), Vasile Iovan (PMP) şi Ioan Brânduşe (PSR). Urnele s-au închis la ora 21:00.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, procesul de vot a decurs în condiţii de legalitate, fără a se constata încălcări ale ordinii şi liniştii publice, în incinta sau în zona adiacentă a secţiilro de votare. Un bărbat a fost amendat însă cu 1.400 de lei, pentru campanie electorală în ziua votului.

Rezultatele, conform numărătorii partidelor, vor fi publicate în cursul serii de duminică.

Din 24 aprilie 2017, când fostul primar Mircia Muntean a fost trimis în închisoare pentru a ispăşi o pedeapsă de şase ani, după condamnările pentru abuz în serviciu şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, funcţia de primar al Devei a fost ocupată de primarul interimar Ovidiu Moş (PSD).


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mircia Muntean s-a predat. Înainte de a fi dus la închisoare, primarul Devei a propus acordarea titlului de „cetăţean de onoare” pentru două gimnaste

La scurt timp după ce a aflat sentinţa definitivă de şase ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, Mircia Muntean, primarul Devei, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara pentru a se preda. Nu înainte însă de a trimite un comunicat de presă, în care anunţa că va propune acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru două gimnaste.

VIDEO Mircia Muntean a primit şase ani de închisoare. Noul primar al Devei a fost condamnat după accidentul produs la beţie

Magistraţii l-au condamnat pe Mircia Muntean, noul primar al Devei, la şase ani de închisoare, în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea sub influenţa alcoolului. Pedeapsa pentru infracţiunea comisă în toamna anului 2014 a fost de doi ani de închisoare, dar s-a adăugat unei condamnări mai vechi, de patru ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiuni legate de abuzul în serviciu.

VIDEO Scene halucinante cu deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei. S-a ascuns în tufişuri după accident

Accidentul rutier în care a fost implicat aseară deputatul Mircia Muntean nu a rămas fără urmări. El va fi cercetat penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar dosarul va fi soluţionat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările