Restricţiile de circulaţie pentru maşinile grele sunt eliminate, de vineri, pe drumul naţional DN 68A Deva - Lugoj

Restricţiile de circulaţie pentru maşinile grele sunt eliminate, de vineri, pe drumul naţional DN 68A Deva - Lugoj

FOTO: DRDP Timişoara.

De vineri, sunt eliminate restricţiile aplicate maşinilor cu tonaj ridicat, care circulă pe şoseaua Deva - Lugoj. Şoferii lor vor putea circula pe sectorul Margina - Holdea, aflat în şantier în ultimele patru luni.

Reparaţiile ample derulate în ultimele patru luni pe şoseaua Deva - Lugoj (DN 68A), la limita judeţelor Hunedoara şi Timiş au ajuns la final, iar începând de vineri, 9 iulie, de la  ora 16:00, vor fi eliminate, mai devreme cu o zi, restricţiile instituite în 10 mai 2021 pe sectorul Margina – Holdea.

Reparaţiile pe şoseaua Deva - Lugoj ajung la final. Restricţiile de circulaţie, ridicate în următoarele zile FOTO

Restricţii pe DN 68A Deva - Lugoj, aflat în şantier. Cum s-a lucrat pe şoseaua din vestul României FOTO

„Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost luată în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră. În ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coşava şi Coşeviţa s-a refăcut integral fundaţia drumului, pe sectorul Coşeviţa – Holdea s-au aşternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparaţii, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrişat lăstărişul, s-au reprofilat şanţurile”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Pentru că traficul pe acest tronson de drum naţional a fost foarte ridicat chiar şi în condiţiile restricţionării vehiculelor de mare tonaj, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Drumul Fierului, şoseaua spectaculoasă care leagă cele mai faimoase sate din Ţinutul Pădurenilor VIDEO

Cel mai spectaculos drum din Ţinutul Pădurenilor. Când va fi finalizată noua şosea din munţi FOTO VIDEO

Secretele carierei de marmură din Alun, locul unde a început povestea satului unic în lume FOTO VIDEO

Podul verde al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a ajuns ecoductul pentru animale, la doi ani de la construcţie VIDEO

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările