Restricţii de circulaţie pe şoseaua Deva – Lugoj. Au loc lucrări de modernizare la pasajul de cale ferată

Restricţii de circulaţie pe şoseaua Deva – Lugoj. Au loc lucrări de modernizare la pasajul de cale ferată

FOTO: DRDP Timişoara.

Timp de două zile, drumarii au impus restricţii de circulaţie pe şoseaua Lugoj – Deva, în localitatea Ohaba de la limita judeţelor Hunedoara şi Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă restricţii de trafic în localitatea hunedoreană Ohaba, pentru şoferii care vor circula în perioada 17-18 octombrie, pe şoseaua Deva – Lugoj.

„Între orele 10:00-16:00, Compania Naţională de Căi Ferate C.F.R. S.A va executa lucrări de înlocuire a dalelor în pasajul de cale ferată pe DN 68A km 58+150, în zona localităţii Ohaba. Din acest motiv, vor fi perioade în care se vor institui restricţii de circulaţie. Circulaţia se va desfăşura alternativ, pe jumătate de cale şi va fi dirijată cu piloţi de trafic”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Drumarii au fost mobilizaţi în cel mai complex punct al Autostrăzii Lugoj - Deva, descărcarea de la Holdea

Constructorii Lotului al treilea al autostrăzii Lugoj – Deva au intensificat ritmul lucrărilor în zona Holdea, unde au loc cele mai complexe lucrări, susţin reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. Drumarii speră ca până la sfârşitul acestui an, tronsonul, a cărui realizare a întârziat cu mai mult de un an faţă de terminul stabilit, să fie finalizat.

Transalpina va fi redeschisă circulaţiei. Zăpada sub care era îngropat „Drumul Regilor” a fost înlăturată

Traficul rutier, închis sâmbătă în urma ninsorilor abundente, va fi reluat pe Drumul Naţional 67C – Transalpina, după ce carosabilul a fost curăţat de drumari.

VIDEO Mesajele ciudate ale drumarilor pe şoseaua Deva - Lugoj: „Rezistă”, „Încă un pic”, „Acum începe greul”

Experiment pe DN 68 A: mai multe panouri neobişnuite au fost montate pe cel mai periculos tronson al şoselei Deva – Lugoj, pentru a-i avertiza pe şoferi să circule cu prudenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările