Reparaţii pe autostrada Deva – Sibiu, în zona podului peste Mureş. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă

Reparaţii pe autostrada Deva – Sibiu, în zona podului peste Mureş. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă

În zona podului de peste Mureş al autostrăzii Deva - Sebeş sunt impuse restricţii. FOTO: Daniel Guţă.

Traficul rutier este restricţionat pe autostrada Deva – Sibiu, pe sensul de circulaţie spre Sibiu, în zona podului peste râul Mureş. Restricţiile vor fi menţinute până marţi, 8 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Şoferii care circulă pe autostrada A1, din direcţia Deva spre Sibiu sunt sfătuiţi să conducă prudent şi să respecte restricţiile impuse în zona podului peste Râul Mureş, de la Simeria Veche.

„Până marţi, 8 aprilie, traficul rutier este restricţionat la o bandă de circulaţie pe calea unidirecţională Deva – Sibiu a autostrăzii A1, pe un tronson cu lungimea de 200, din cauza faptului că o grindă metalică ce aparţine rosturilor de dilataţie ale pasajului de peste râul Mureş s-a smuls din şuruburile de prindere, iar executarea lucrărilor de reparaţii necesare remedierii acestei defecţiuni impune o organizare de şantier care ocupă o parte a suprafeţei carosabile”, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona cu lucrări şi să manifeste prudenţă şi atenţie sporite. Tronsonul de autostradă Deva - Simeria Veche, unde au loc reparaţiile, a fost dat în folosinţă în luna decembrie a anului 2012.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Autostrada Deva – Ilia a intrat în şantier. Zeci de utilaje lucrează pe primii kilometri ai viitorului tronson al A1       Al patrulea tronson al autostrăzii Lugoj – Deva se va întinde pe 22,1 kilometri, între Ilia şi Şoimuş (Deva). Lucrările la viitoarea autostradă au început cu decopertarea terenurilor pe care va fi construit terasamentul.

Autostrada şi drumurile modernizate au redus numărul tragediilor rutiere       Numărul tragediilor înregistrate pe şoselele din judeţul Hunedoara a scăzut simţitor în 2013, faţă de anii precedenţi, potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara. Motivul principal este infrastructura rutieră, modernizată în ultimii ani.

VIDEO Autostrada Deva – Lugoj, motiv de nemulţumire: hunedoreni supăraţi că au primit preţuri derizorii pe terenuri          Sute de hunedoreni au fost nevoiţi să accepte un preţ de circa un leu pe fiecare metru pătrat al terenurilor de pe care au fost expropriaţi, pentru ca locurile să fie ocupate de şantierul autostrăzii. În timp ce în alte zone traversate de autostradă, proprietarii terenurilor le-au cedat statului român la preţuri de 5 – 6 euro pe metru pătrat, în zona Deva – Ilia, localnicii au primit oferte de zeci de ori mai mici.

Autostrada Deva – Ilia intră în şantier: un kilometru de drum va costa peste patru milioane de euro, fără TVA             Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a atribuit contractul de execuţie a lotului patru al autostrăzii A1, între Lugoj şi Deva, firmelor Tehnostrade şi Spedition UMB, controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. Constructorii vor avea la dispoziţie doi ani pentru finalizarea lucrărilor la tronsonul Ilia – Deva, de 22,1 kilometri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările