Primăria are maşină de 80.000 de euro. Explicaţia costului uriaş al bolidului: „Are scaun cu masaj la spate. O ţinem în garaj, că eu nu am nevoie de ea”

Primăria are maşină de 80.000 de euro. Explicaţia costului uriaş al bolidului: „Are scaun cu masaj la spate. O ţinem în garaj, că eu nu am nevoie de ea”

FOTO: cars.com

O maşină de lux despre care primarul Devei susţine că a fost achiziţionată cu 80.000 de euro zace de câteva luni în garajul primăriei. „Bijuteria” a avut un preţ ridicat pentru că, printre dotările premium, are şi scaune cu masaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 2014, Primăria Deva a achiziţionat un autoturism de lux, a cărei valoare a fost făcută publică, joi, pentru prima dată, de primarul Florin Oancea.

Acesta susţine că a maşina costat 80.000 de euro, pentru că era dotată cu scaune cu masaj. Autoturismul de lux a intrat în dotarea Comisiei Locale de Ordine Publică a municipiului Deva, printr-o hotărâre de Consiliu Local, din 2014.

„Pentru buna desfăşurare a Comisiei Locale de Ordine Publică a municipiului Deva, sunt necesare: autovehicul marca Volkswagen Touareg V 6 TDI Blue Motion, având seria motor CRC113911 şi seria şasiu WVGZZZ7PZDD026423, serie pneuri Pirelli Scorpion 265/50/R19, culoare neagră, având număr de înmatriculare  HD – 10 – PMD. Pe toată durata funcţionării Comisiei Locale de Ordine Publică a municipiului Deva, autovehicolul va fi deservit de un conducător auto desemnat prin Dispoziţia primarului”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local 358/2014.

Primarul Florin Oancea a declarat că în ultimele luni, de când conduce administraţia locală, maşina a stat în garaj.

„Eu circul cu maşina personală. Touaregul este în garaj. Eu nu am urcat în el şi nici nu o să urc. Prima dată am vrut să îl vând. Să îl scoatem la vânzare. A costat 80.000 de euro. Ştiţi de ce? Pentru că trebuia să aibă şi masaj la spate. Dar să îl scoatem la vânzare acum nu vom lua 25.000 de euro pe el, pe urmă iau alte belele pe cap, penttru că l-am vinde la subpreţ. Cei care l-au cumpărat să îşi asume acest lucru, eu nu am nevoie de Jeep Touareg”, spune Florin Oancea.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Concedieri masive la primărie. Zeci de poliţişti locali sunt vizaţi: „Unii primesc lunar până la 7.000 de lei în mână şi nu îşi fac treaba”

Primarul Devei a anunţat concedieri masive în primărie. Cel mai afectat serviciu din cadrul instituţiei va fi Poliţia Locală. Florin Oancea susţine că atât el, cât şi localnicii sunt nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor locali, deşi unii dintre aceştia obţin venituri de până la 7.000 de lei.

Noul primar al Devei, celebru după un scandal bizar. Florin Oancea şi-a pus şoferul să susţină un examen în locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, în urma alegerilor locale parţiale desfăşurate duminică. Un scandal din anul 2006, în vremea în care era viceprimar, l-a urmărit ani în şir. Atunci şi-a trimis şoferul să susţină un examen la facultate.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de două ori mai multe voturi decât rivalul din PSD

Peste 22.000 de locuitori ai Devei au votat, duminică, la alegerile parţiale pentru funcţia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului Naţional Liberal, a devenit primar.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările