O tânără căutată de 7 ani după o crimă înfiorătoare a fost capturată în Italia. Complicii ei nu au fost prinşi

O tânără căutată de 7 ani după o crimă înfiorătoare a fost capturată în Italia. Complicii ei nu au fost prinşi

Cei trei tineri condamnaţi pentru crimă.

Ana Maria Murg, o tânără condamnată la 20 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în anul 2007, a fost capturată de carabinieri şi va fi extrădată în România. Complicii ei încă nu au fost prinşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Maria Murg (30 de ani), o hunedoreancă aflată în urmărire internaţională pentru că se sustrăgea executării unei pedepsei privative de libertate de 20 de ani pentru omor calificat, a fost prinsă în Italia. Femeia a fost arestată de carabinieri în apropierea de Napoli şi urmează a fi extrădată către România.

„Femeia se afla în urmărire internaţională de mai bine de 7 ani, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara, în anul 2012, la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat. Fapta a fost comisă în noaptea de 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alţi doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit (cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan), un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O ceartă în discotecă a dus la tragedie. „Din probele administrate în cauză, s-a reţinut că inculpatul Bruzulea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare şi cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească şi ceilalţi inculpaţi cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, victima a reuşit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpaţi. S-a reţinut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violenţă extremă, lovind victima cu picioarele peste cap şi corp şi chiar cu un bolovan în cap. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăştiindu-se la apariţia organelor de poliţie, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineţii de 16.09.2007, starea sănătăţii sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timişoara unde a decedat în data de 19 septembrie 2007”, se arată în dosar.

Hunedoreanca a fost prinsă şi arestată de către carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce aceasta a fost localizată în localitatea Scafati, în apropiere de Napoli. Ea a fost arestată şi depusă într-o închisoare din peninsulă, în aşteptarea definitivării procedurilor de extrădare către România. „În paralel, poliţiştii hunedoreni continuă activităţile investigative în vederea depistării celorlalţi doi co-autori ai infracţiunii de omor calificat. Este vorba despre Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani şi Sorin Vasile Benegui, 33 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Adolescenţii care au violat şi au ucis în bătaie o femeie în centrul Devei au fost aduşi la audieri

Soarta groaznică a Alexandrei David, eleva tranşată de un criminal sadic. De ce a fost înfometată crunt înainte de a fi omorâtă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: