Mănăstirea Prislop va avea un punct de prim ajutor SMURD pe durata Paştilor

Mănăstirea Prislop va avea un punct de prim ajutor SMURD pe durata Paştilor

Punct de prim ajutor în Mănăstirea Prislop. FOTO: ISU Hunedoara.

Mii de oameni sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână la Mănăstirea Prislop din Ţara Haţegului. Pentru a veni în sprijinul credincioşilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a înfiinţat un punct de prim ajutor medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada sărbătorilor, un punct de prim ajutor medical SMURD a fost operaţionalizat la Mănăstirea Prislop, din judeţul Hunedoara, pentru optimizarea timpului de răspuns, a Informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta este destinat asistării persoanelor cu urgenţe medicale aflate în pelerinaj, susţin reprezentanţii Inspectoratului.

Mii de oameni sunt aşteptaţi în zilele Sărbătorilor de Paşti la Mănăstirea Prislop, din Ţara Haţegului, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca.


Vă recomandăm şi:

Maicile de la Prislop, în ipostaze inedite. Ce fac călugăriţele la plecarea pelerinilor de la mormântul lui Arsenie Boca

Mănăstirea Prislop atrage zilnic mii de pelerini care vin din toate zonele ţării pentru a se ruga în faţa mormântului părintelui Arsenie Boca. La orele serii, după plecarea ultimilor vizitatori, călugăriţele de la Prislop îşi continuă munca, având grijă ca a doua zi aşezământul să îi primească pe credincioşi la fel de îngrijit.

Chinezii au vrut să copieze Mănăstirea Prislop, în Beijing. Un fost baron local le-a dat ideea, inspirat de Arsenie Boca

Mihail Rudeanu susţine că oficialităţile din China au fost de acord cu propunerea sa de a construi replica mănăstirii Prislop, în Beijing, însă pentru că statul român nu a finanţat iniţiativa lui, fostul şef al Consiliului Judeţean Hunedoara, din vremea guvernării Năstase, s-a mulţumit să ducă în Parcul Lumii din Beijing o troiţă de trei metri.

Cinci locuri de vis din Hunedoara care au transformat judeţul într-o destinaţie de top. Recordurile Castelului Corvinilor şi ale Mănăstirii Prislop

Peste 10.000 de oameni au vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara de la începutul anului 2016. Administratorii monumentului istoric estimează că în acest an la castel vor ajunge peste 330.000 de turişti, mai mulţi în anul precedent. Hunedoara oferă turiştilor mai multe atracţii turistice de top. Cinci monumente istorice au făcut din judeţul Hunedoara una dintre principalele zone cu atracţii turistice din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările