Detalii tulburătoare în cazul bărbatului găsit mort pe marginea DN 7: „Inima şi creierul nu i le-am găsit”

Detalii tulburătoare în cazul bărbatului găsit mort pe marginea DN 7: „Inima şi creierul nu i le-am găsit”

FOTO: ARHIVĂ.

Necropsia realizată de medicii legişti, asupra cadavrului unui bărbat găsit decedat pe marginea Drumului Naţional 7, a scos la iveală faptul că acesta a fost călcat de mai multe maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii legişti au stabilit că bărbatul al cărui cadavru a fost descoperit duminică dimineaţa, pe Drumul Naţional 7, la intrare în Deva, a fost călcat de mai multe maşini. Necropsia a scos la iveală detalii tulburătoare.

„Bărbatul nu doar că a fost lovit de maşini, ci s-a trecut peste el. A fost târât, nu mai avea haine pe el, inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate. A fost exact ca atunci când vedem o pisică moartă sau un câine mort pe drum, peste care trec maşinile, cam aşa a fost şi acest om. Nu putem spune câte maşini au trecut peste el”, a precizat medicul legist Dan Mărculescu, citat de ziardehunedoara.ro.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 3:00, un şofer a sunat la 112 după ce a observat pe marginea Drumului Naţional 7, în zona Izvorul Decebal de la intrarea în Deva, trupul unui bărbat. Victima prezenta multiple leziuni, produse în urma unui accident rutier. Cadavrul, potrivit documentelor de identitate, aparţine unui barbat de 62 ani, din judeţul Mureş, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident grav de muncă în Simeria: un muncitor a fost strivit de o placă de marmură prăbuşită dintr-un camion

Accident rutier mortal pe o stradă din Vulcan, produs de un tânăr de 25 de ani

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe DN 7. Poliţiştii caută şoferul care ar fi produs accidentul rutier mortal

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: