Cel mai vârstnic hunedorean vaccinat împotriva Covid-19 are 101 ani. A primit vaccinul acasă

Cel mai vârstnic hunedorean vaccinat împotriva Covid-19 are 101 ani. A primit vaccinul acasă

Teodor Iclodean. Foto: Primăria Hunedoara. Colaj

Un bărbat de 101 ani este cel mai vârstnic hunedorean vaccinat împotriva Covid-19. Teodor Iclodean a primit serul la domiciliu.

Localnicii din Hunedoara care nu se pot deplasa pot solicita să fie vaccinaţi împotriva Covid 19 la domiciliu. Primul vaccinat acasă a fost un hunedorean în vârstă de 101 ani, Teodor Iclodean.

Câte amenzi au dat jandarmii în urma protestelor faţă de restricţiile COVID 19, din oraşele hunedorene

Secţia ATI a spitalului din Hunedoara, plină cu pacienţi COVID-19: „Nu mai e niciun loc liber”

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Deva se apropie de şase cazuri la mie. Sunt 44 de localităţi „roşii”

„Nea’ Teodor s-a născut în 12 noiembrie 1919, în comuna Balda din judeţul Mureş, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, iar după ce s-a întors de pe front s-a ocupat de morărit. În urmă cu trei ani Teodor Iclodean s-a mutat în Hunedoara, la fiul său, stabilit aici. Locuieşte aproape de centrul de vaccinare, însă vârsta înaintată nu îi permite să se deplaseze”, a informat Primăria Hunedoara.

Direcţia de Asistenţă Socială Hunedoara are, la ora actuală, aproximativ 130 de solicitări pentru vaccinări la domiciliu.

„Pentru persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze, aparţinătorii acestora trebuie să facă o solicitare scrisă care se poate depune la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Hunedoara aflat în clădirea Pieţei Dunărea. Solicitările se pot transmite şi prin whats-app şi pe e-mail, iar persoanele care au dificultăţi în a întocmi şi transmite solicitările scrise vor beneficia de sprijinul angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Scene cutremurătoare la înmormântarea maestrului Liviu Lăzărescu: „Ruşine! Ne-aţi amintit de prigoana comunistă”

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Bilanţ sumbru în localităţile aflate în carantină din cauza îmbolnăvirilor

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Deva se apropie de şase cazuri la mie. Sunt 44 de localităţi „roşii”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările