Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara: peste 500 de poliţişti şi jandarmi la secţiile de votare

Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara: peste 500 de poliţişti şi jandarmi la secţiile de votare

FOTO: Prefectura Hunedoara.

Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara: peste 500 de poliţişti şi jandarmi vor asigura ordinea la secţiile de votare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 6 decembrie, peste 400 de poliţişti şi aproape 100 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, în timpul alegerilor parlamentare organizate în judeţul Hunedoara.

„În ziua procesului electoral, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara va avea în responsabilitate  un număr de 414 de secţii de votare, constituite în 364 de locaţii, unde vor fi prezenţi 414 de poliţişti,  Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara va avea în responsabilitate 90 secţii de votare dispuse în 75 de  locaţii, unde vor fi prezenţi un număr de 90 de jandarmi. Pentru un plus de siguranţă, vor fi constituite şi rezerve de intervenţie, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Înaintea procesului electoral, pompierii au efectuat verificări la obiectivele în care sunt organizate secţii de votare, fiind înlăturate disfuncţionalităţile pe linia apărării împotriva incendiilor.

Având în vedere amploarea activităţilor organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine şi siguranţă publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiţii, au adăugat reprezentanţii IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegeri parlamentare 2020. Lista candidaţilor din judeţul Hunedoara la Senat şi Camera Deputaţilor

Alegeri parlamentare 2020, în judeţul Hunedoara. Sunt aşteptaţi la vot peste 380.000 de hunedoreni

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii în judeţul Hunedoara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările