Accident de muncă într-o uzină din Orăştie: un muncitor a ajuns în spital

Accident de muncă într-o uzină din Orăştie: un muncitor a ajuns în spital

ARHIVĂ.

Un motostivuitorist a produs un accident grav într-o fabrică din Orăştie. Un muncitor a ajuns în spital, în urma rănilor suferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident de muncă s-a petrecut joi într-o uzină din municipiul Orăştie. Victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Orăştie, un angajat care se afla în timpul programului de lucru la momentul accidentării.

„Din primele verificări a rezultat faptul că un muncitor în vârstă de 40 ani a manevrat un motostivuitor cu care transporta mai multe table metalice, fiind dirijat de victimă şi la efectuarea unei manevre de întoarcere tablele transportate au căzut de pe braţele motostivuitorului pe piciorul victimei. Ambii muncitori implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul DRAGER stabilindu-se că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice Victima a fost trasportată  spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Evenimentul este cercetat şi de Inspctoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Accident pe bulevard, produs de un tânăr băut şi fără permis. Doi adolescenţi şi şoferul au fost răniţi

FOTO Accident grav pe şoseaua Deva - Brad. Scene dramatice după ce un tânăr a scăpat autotrenul de sub control

VIDEO O locomotivă cu 40 de vagoane cisternă a luat foc pe calea ferată Simeria - Petroşani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: