Accident grav în Petroşani. Un tânăr s-a prăbuşit cu maşina într-o prăpastie, după ce a pierdut controlul

Accident grav în Petroşani. Un tânăr s-a prăbuşit cu maşina într-o prăpastie, după ce a pierdut controlul

Accident la Petroşani. Foto: Cristian Filip. Facebook.

Un tânăr a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut sâmbătă seara pe Drumul Naţional 66, la intrarea în Petroşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ambulanţa care îl transporta la o clinică din Timişoara pe tânărul rănit grav într-un accident rutier pe DN 66 a fost lovită de o maşină.

Ştirea iniţială:

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seară pe Drumul Naţional 66, la intrarea în Petroşani.

Un bărbat de 31 de ani, care circula cu viteză a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe sensul opus şi a ieşit în afara şoselei, răsturnându-se cu autoturismul într-o prăpastie, în zona podului Dărăneşti. Tânărul era singur în autoturism si a fost rănit grav.

„Bărbatul a suferit un traumatism cranian mediu, plăgi, contuzii şi o fractură a mâinii drepte, multiple escoriaţii şi contuzii. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani, pentru investigaţii. Ar putea fi transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru tratament neurochirurgical de specialitate”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj - Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

VIDEO Premieră pe Autostrada Lugoj - Deva, la cinci ani de la startul lucrărilor. Ce se întâmplă pe Dealul Liliecilor şi cât a mai rămas de construit din autostradă 

Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4 înainte de recepţie: „Este exclus ca autostrada să nu fie deschisă până de Sfânta Maria”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: