Şoferii care au urcat cu maşinile de teren pe potecile din munţi au fost amendaţi de jandarmi

Şoferii care au urcat cu maşinile de teren pe potecile din munţi au fost amendaţi de jandarmi

FOTO: IJJ Hunedoara.

Jandarmii montani au amendat şase şoferi care au pătruns cu autoturisme în medii naturale, pe crestele din munţii Parâng şi Vâlcan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, jandarmii montani hunedoreni au depistat şase bărbaţi au pătruns cu autoturisme de teren în zona naturală din munţii Parâng şi respectiv, din munţii Vâlcan.

Cinci bărbaţi, cu domiciliul în judeţele Gorj şi Hunedoara, au fost identificaţi de jandarmii montani, după ce au intrat cu autoturismele de teren pe traseul ce leagă staţiunea Parâng de Vârful Parângul Mic. Un alt bărbat, domiciliat în judeţul Hunedoara, a fost depistat de jandarmii montani după ce a pătruns în fondul forestier din zona Pârâul Negru, din munţii Vâlcan.

„Jandarmii montani au sancţionat contravenţional conducătorii celor şase autoturisme cu amenzi în valoare totală de 5.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 407/2006 vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic şi respectiv, Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Jandarmii montani recomandă respectarea legislaţiei în ceea ce priveşte folosirea mijloacelor de transport în afara căilor de circulaţie publică. Totodată persoanale care observă producerea unor fapte similare pot sesiza jandarmii montani prin apelarea numărului de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Jandami Judeţean Hunedoara.

Şi doi motociclişti au fost amndaţi de jandarmii mintani, după ce, vineri, au urcat în zona Căldarea Mija, aflată în fondul de vânătoare nr. 69, gestionat de Ocolul Silvic Petroşani. „Cei doi au recunoscut că au părăsit căile de circulaţie şi au pătruns cu motocicletele în zona naturală, în scop de agrement”, informa IJJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Accident rutier cu maşina de teren, în apropiere de Orăştie. Doi tineri au fost răniţi

Doi bărbaţi care au urcat cu motoarele în zona alpină a Masivului Parâng au fost amendaţi de jandarmi

Ororile la care a fost supusă o femeie grav bolnavă. A fost bătută cu sălbăticie până în ziua morţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările