Tentativă de omor. Taximetrist înjunghiat în gât de un client

Tentativă de omor. Taximetrist înjunghiat în gât de un client

FOTO: Arhiva ziarului Adevărul

Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce ar fi înjunghiat un taximetrist în cursul acestei dimineţi.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 13 aprilie, în jurul orei 00.50.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 de către o persoană necunoscută, cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Oinacu, judeţul Giurgiu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.

În urma sesizării, poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J. 507, doar un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului.

Victima a fost preluată  de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări, ocazie cu care au stabilit faptul că în noaptea de 12/13 aprilie a.c., un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în municipiul Giurgiu.

Pe traseu, în urma unei discuţii contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit.

În urma activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost depistat în scurt timp în municipiul Giurgiu, condus la  unitatea de parchet, fiind prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, fiind reţinută săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: