Percheziţii la firme din Bolintin Vale şi comunele limitrofe pentru verificarea operaţiunilor cu materiale reciclabile

Percheziţii la firme din Bolintin Vale şi comunele limitrofe pentru verificarea operaţiunilor cu materiale reciclabile

Poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu mai mulţi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu, fac, miercuri, o acţiune pe linia prevenirii ilegalităţilor ce se comit în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi pentru combaterea evaziunii fiscale, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comumunicat de presă transmis de Poliţia Română, firmele în cauză au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile (deşeuri metalice, peturi şi sticlă) dezmembrări auto, service auto şi vulcanizare.
 
”Prin această acţiune se urmăreşte stabilirea trasabilităţii deşeurilor reciclabile, existenţa documentelor de provenienţă şi de livrare a materialelor reciclabile, precum şi a sumelor de bani folosite în circuitul comercial”, a transmis Poliţia.
 
La acţiune participă şaptezeci de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: