Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Galaţi

Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis în secţia ATI
a Spitalului de Urgenţă din Galaţi

Foto: arhivă Adevărul

Victima, un bărbat de 68 de ani, s-a spânzurat într-un salon al Spitalului de Urgenţă din Galaţi rezervat bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus. Pacientul a fost găsit de medicul de gardă, care a efectuat manevre de resuscitare şi a anunţat Poliţia.

Incidentul s-a produs joi, 3 decembrie, într-un salon destinat bolnavilor de COVID-19 de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au mai putut să-l salveze.

„Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 6,10 şi a venit de la secţia ATI. Medicul de gardă de la Secţia reanimare a Spitalului Judeţean a anunţat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secţiei, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Poliţiştii au mers la faţa locului, s-au făcut primele verificări şi s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul. Bărbatul urma să fie transferat la altă unitate medicală deoarece starea lui de sănătate se îmbunătăţise.
 
„În cursul nopţii trecute, în Secţia ATI Covid un pacient de 68 de ani a fost surprins în timpul tentativei de spânzurare. Pacientul prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare timp de 100 de minute fără rezultat. Menţionăm faptul că pacientul era internat din 17 noiembrie având o evoluţie favorabilă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie internat către un alt spital COVID”, a declarat Alina Dobrea, managerul Spitalului Judeţean Galaţi.
 
Vă mai recomandăm să citiţi şi:


Sinucidere bizară în Suceava: un tânăr şi-a legat mâinile de picioare şi s-a înecat într-un râu, sub ochii soţiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările