Un expert de la Direcţia de Sport Galaţi a cerut şpagă unei persoane obligate să muncească în folosul comunităţii

Un expert de la Direcţia de Sport Galaţi a cerut şpagă unei persoane obligate să muncească în folosul comunităţii

SURSA FOTO Arhiva Adevărul

Un expert din Galaţi a fost trimis în judecată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru că a cerut bani unei persoane obligate să muncească în folosul comunităţii. Bărbatul este angajatul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Expertul în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. În cazul lui se aplică măsura controlului judiciar.
 
Potrivit anchetatorilor, expertul a solicitat 200 de euro pentru a elibera în fals o adeverinţă.
 
„În fapt, inculpatul, în calitate de persoană însărcinată cu atribuţii de serviciu în legătură cu activitatea de îndrumare şi supraveghere a executării obligaţiei de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii, în calitate de supraveghetor a unei persoane care avea obligaţia de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi, i-a solicitat acesteia suma de 200 euro pentru a nu efectua munca neremunerată în folosul comunităţii, pentru a-i semna pontajele şi pentru ca, la final, să-i elibereze o adeverinţă care să ateste, în fals, cum că ar fi efectuat această activitate”, anunţă DGA.
 
Dosarul s-a constituit în urma denunţului depus la Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi de către martorul denunţător. Ulterior, anchetatorii au organizat un flagrant şi l-au prins pe expert în momentul în care primea suma de bani.
 

Vă recomandăm şi: 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările