Tupeul unui fost deţinut. A început să hărţuiască o angajată a penitenciarului imediat după ce a ieşit pe poarta închisorii

Tupeul unui fost
deţinut. A început să hărţuiască o angajată a penitenciarului imediat după ce a ieşit pe
poarta închisorii

FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din Galaţi a fost arestat pentru hărţuire şi neexecutarea sancţiunilor penale la scurt timp după ce fusese eliberat din închisoare. Individul ajunsese după gratii tot pentru hărţuire.

Poliţiştii gălăţeni au reţinut zilele trecute un bărbat după ce o angajată a penitenciarului din Brăila l-a reclamat pentru hărţuire. Individul abia ieşise din închisoare şi a început să o terorizeze din nou pe femeie.

”În zilele de 31.08.2021, 10.09.2021 şi 14.09.2021, inculpatul a hărţuit persoana vătămată prin prezenţa în zona domiciliului şi pe traseul de deplasare de la serviciu către domiciliul acesteia, deşi, în anul 2021, a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni de hărţuire în dauna aceleiaşi persoane vătămate şi i s-a impus obligaţia de a nu comunica/apropia de aceasta, obligaţii pe care le-a încălcat imediat după liberarea din penitenciar”, a precizat procurorul de caz.

Pe 16 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a solicitat instanţei arestarea preventivă a bărbatului pentru hărţuire şi neexecutarea sancţiunilor penale.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Acuzaţii de hărţuire sexuală la Teatrul de Operă din Constanţa. „Mi-a spus să fac poziţia 69, altfel mă umileşte”. Cum se apără conducerea

Hărţuirea sexuală a studentelor, o practică trecută sub tăcere în universităţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările