Trimis în judecată pentru că a ameninţat-o cu moartea pe asistenta medicală care venise să îi salveze soţia

Liviu Marin (61 de ani) riscă până la doi ani de închisoare pentru că la finele lunii ianuarie 2010 i-a ameninţat cu moartea pe asistenta medicală Mihaela Bălăunţescu şi ambulanţierul Marcel Necula.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistenta medicală şi ambulanţierul au sosit la apartamentul bărbatului din Galaţi pe 31 ianuarie 2010 chemaţi chiar de acesta după ce soţia sa, Georgeta Marin, suferise un atac cerebral.

Iniţial, Liviu Marin le-a permis accesul în apartament, dar fiind beat criţă, a sărit cu un satâr la gâtul asistentei medicale pe motiv că nu s-ar fi legitimat.

Deşi era în stare destul de gravă, Georgeta Marin a reuşit temporar să îşi calmeze soţul.

La sosirea ambulanţierului, care coborâse la maşină pentru a aduce un scaun medical, scenariul s-a repetat . Liviu Marin a schimbat însă arma, Marcel Necula fiind ameninţat cu un cuţit.

Echipajul medical a fost fugărit de agresor până în faţa blocului, poliţiştii reuşind într-un târziu să-l calmeze.

După sosirea poliţiştilor, asistenta şi ambulanţierul s-au reîntors în bloc, unde şi-au recuperat echipamentul medical şi i-au acordat îngrijiri medicale bolnavei.

Victimele vor despăgubiri

La începutul acestei săptămâni Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a finalizat rechizitoriul în cazul lui Liviu Marin. Acesta a fost trimis în judecată pentru ameninţare, port ilegal de cuţit, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Asistenta medicală şi ambulanţierul le-au declarat procurorilor că vor să primească despăgubiri pentru ce li s-a întâmplat, dar cuantumul acestora îl vor preciza în justiţie.

După ce s-a trezit din beţie, Liviu Marin a recunoscut prostia pe care a făcut-o.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările