Surpriză în cazul elevilor care ar fi întreţinut relaţii intime în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi

Surpriză în cazul elevilor care ar fi întreţinut relaţii intime în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi

Poliţiştii au descoperit că cei doi elevi au minţit; sursa: Arhivă

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi elevi din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, care ar fi întreţinut relaţii intime în toaleta instituţiei de învăţământ. Ancheta a scos la iveală că cei doi minori au minţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presupusa relaţie ar fi avut loc pe 11 iunie, în timpul pauzei, la „Colegiului Naţional Calistrat Hogaş”, din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. O fată de 14 ani şi un băiat de 17 ani şi-au dat întâlnire în toaleta şcolii, iar ulterior, cei doi s-au lăudat colegilor că ar fi întreţinut relaţii intime. Aceste zvonuri au ajuns şi la urechile conducerii unităţii şcolare, care a alertat autorităţile. 
 
Oamenii legii au deschis un dosar penal şi au început cercetările privind infracţiunea de act sexual cu un minor. Totodată, o anchetă a fost demarată de conducerea liceului şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.
 
Potrivit IPJ Galaţi, părinţii fetei au mers la un medic legist, iar concluzia acestuia a fost că minora nu a avut relaţii intime. Prin urmare, cei doi fie s-au lăudat în faţa colegilor, fie a fost vorba despre răutăţi din partea acestora. 
 
„Din declaraţiile mamei fetei, cei doi elevi ar fi stabilit o întâlnire în toaleta şcolii, dar nu s-ar fi întâmplat nimic mai mult. Mama are dovadă de la medicul legist, potrivit căruia fata nu ar fi întreţinut relaţii intime. Noi nu am văzut dovada, dar mama şi-a asumat  Cel mai probabil, a fost o exagerare din partea colegilor, fie ei s-au lăudat”, ne-a declarat Gina Brînzan, inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi
  
La nivelul liceului, va fi întrunită o comisie care va stabili cum va fi sancţionat comportamentul elevilor care ar fi pus pe jar autorităţile. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările