Scandal la o staţie Peco din Galaţi. Trei bărbaţi s-au luat la bătaie şi au spart geamurile unei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a intervenit pentru a aplana conflictul, sursa: Arhivă
Poliţia a intervenit pentru a aplana conflictul, sursa: Arhivă

Scandalul a avut loc într-o staţie Peco de la periferia oraşului Galaţi. Doi bărbaţi au intrat în conflict cu o altă persoană, iar în timpul altercaţiei a fost spart geamul unei maşini. Cei trei scandalagii au fost reţinuţi.

Potrivit IPJ Galaţi, scandalul a fost anunţat de un martor la 112. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au stabilit că doi bărbaţi de 34 de ani şi de 27 ani s-au deplasat cu un autoturism în zona staţiei Peco, unde, în urma unor discuţii în contradictoriu cu un alt bărbat de 29 ani, a izbucnit un conflict spontan.

În timpul conflictului, bărbatul de 29 de ani a spart geamul maşinii cu care veniseră adversarii săi. Cei trei scandalagii au fost duşi la sediul poliţiei în vederea audierii, iar la final, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introduşi în arest.

„S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice iar în data de 11.06.2021, cercetările au fost continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi – Biroul Investigaţii Criminale şi din cadrul Secţiei 4 Poliţie”, a transmis IPJ Galaţi.

În cursul zilei, cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi: 

Reglare de conturi între interlopi, în plină stradă, la Galaţi. Criminalul de la „Ultimul Leu” a fost prins

Judecătoarea miloasă cu un individ care a violat o fetiţă revine în funcţie. Sancţiunea, anulată de ÎCCJ 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite