Subprefect nou la Galaţi

Subprefect nou la Galaţi

Daniel Ovidiu Tudorache, noul subprefect

Daniel Ovidiu Tudorache a fost numit în locul Aurei Luchiniuc, în urma un decizii a Guvernului României. Motivele acestei schimbări nu au fost făcute publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul sef al Garzii de Mediu Galati, Daniel Ovidiu Tudorache, va exercita temporar funcţia de subprefect al judeţului Galati, potrivit unei hotarâri de Guvern publicate joi în Monitorul Oficial.

Tudorache o înlocuieste din functie pe Aurica Luchiniuc, al cărei mandat de subprefect, exercitat tot cu caracter temporar, a încetat printr-o alta hotarâre de guvern publicata joi.

Cele doua hotarâri au fost emise la sedinta de guvern din 9 martie, iar investirea oficială va avea loc luni, 15 martie, la ora 12.00.

Tudorache are o poveste interesantă în scurta perioadă în care a condus Garda de Mediu. El a reuşit, în numai o lună, să dea Combinatului ArcelorMIttal nu mai puţin de trei amenzi, toate pentru nerespectarea obligaţiilor asumate privind protecţia mediului. La scurtă vreme, comisarul a fost "promovat" la Bucureşti, iar timp de aproape un an combinatul n-a mai primit - interesant de ţinut minte - nicio amendă.

Rămâne de văzut cum se va descurca pe noua funcţie fostul comisar, dat fiind că este cunoscut ca o persoană directă, care spune verde-n faţă ce gândeşte, lucru admirat de mulţi, dar nu tocmai apreciat în lumea politică.

În ce o priveşte pe Aura Luchiniuc, ramâne de văzut dacă va primi o altă funcţie sau va devenini şomer. Există unele informaţii, neconfirmate oficial, că se doreşte păstrarea ei în Prefectură având în vedere experienţa foarte mare pe care o are în administraţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările