Ninja de Tecuci. Un bărbat care şi-a confecţionat un dispozitiv artizanal periculos a intrat în atenţia jandarmilor

Ninja de Tecuci. Un bărbat care şi-a confecţionat un dispozitiv artizanal periculos a intrat în atenţia jandarmilor

Instrumentul artizanal avea peste 130 de cm lungime

În urma unui apel primit ieri la numărul unic de urgenţe 112, un echipaj al Jandarmeriei din cadrul Detaşamentului 4 Tecuci s-a deplasat în zona Pieţei Centrale din municipiul Tecuci, unde o persoană a fost ameninţată şi ulterior, lovită cu un cuţit în antebraţul stâng de către un bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima, un bărbat de 67 de ani, din comuna Corod, le-a povestit oamenilor legii despre cele întâmplate şi le-a dat indicii despre agresor. Jandarmii tecuceni au plecat în căutarea acestuia. Câteva minute mai târziu, l-au prins şi l-au dezarmat de armele albe pe care le avea asupra sa.

Persoana agresată a declarat faptul că în timp ce se afla în staţia Maxi-Taxi din faţa restaurantului „Andra” de pe str. Cuza Vodă din municipiul Tecuci a avut o scurtă dispută verbală cu un necunoscut. Acesta a plecat şi după aproximativ zece minute s-a întors, având asupra sa un cuţit precum şi o armă confecţionată artizanal constituită dintr-o coadă de lemn în lungime de 131 cm care, care, la ambele capete avea prinse cu bandă adezivă câte două cuţite, ameninţând că îl omoară. În momentul în care persoana agresată a încercat să fugă a fost lovită în zona antebraţului stâng cu un cuţit.

Echipajul de jandarmi a solicitat intervenţia ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale persoanei rănite, nefiind necesară internarea acesteia, în schimb, datorită comportamentului violent al persoanei agresoare, s-a impus transportarea acesteia la Spitalul de Psihiatrie „Elena Doamna” din municipiul Galaţi pentru internare.

Jandarmii tecuceni i-au întocmit lui N. Georgică, de 67 de ani, din municipiul Tecuci, actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, ....”, „ameninţare” şi „lovirea sau alte violenţe”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările