La Universitatea "Dunărea de Jos" s-a rupt lanţul festivismului de altădată!

La Universitatea

Rectorul Viorel Mînzu, pe vremea când prinsese un obicei bun în a răsplăti performanţa. Foto: Bogdan Nistor

Pentru al doilea an consecutiv Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi nu va organiza tradiţionala festivitate de deschidere a anului universitar 2010-2011. Vor fi organizate doar mici festivităţi la fiecare facultate în parte, unele dimineaţa, altele la prânz şi la Arte chiar după-amiază, la ora 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Neorganizarea unei festivităţi solemne, care dă prestanţă unei instituţii de învăţământ superior, disipă uşor imaginea acesteia. Deschiderea şi aboslvirea unei serii de cursuri trebuie marcate prin momente festive, şi sunt şi un fel de „brand" pentru Universitatea care le susţine.

Dacă este să privim în urmă, conducerea Universităţii a stricat de doi ani şi o altă tradiţie care arăta studenţilor cât de mult încurajează performanţa.

Concret, la fiecare început de an universitar, cel mai bun student din fiecare facultate era răsplătit cu un premiu de 1.000 de lei.

Ca să nu mai vorbim de faptul că pe vremuri sloganul universităţii era chiar „Tradiţie în performanţă".

Conducerea Universităţii „Dunărea de Jos" spune că studenţii merituoşi nu vor fi uitaţi şi vor primi, cel mai probabil de ziua studenţilor (17 noiembrie) acele premieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările