De ce a fost oprit la mal feribotul dintre Galaţi şi Tulcea. Compania, amendată de Protecţia Consumatorilor VIDEO

De ce a fost oprit la mal feribotul dintre Galaţi şi Tulcea. Compania, amendată de Protecţia Consumatorilor VIDEO

sursa: Protectia Consumatorului Galati

Feribotul care asigură legătura pe Dunăre între oraşul Galaţi şi judeţul Tulcea a fost oprit la mal de comisarii Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor. În timpul unui control, aceştia au descoperit mai multe nereguli şi au decis să oprească la mal una dintre ambarcaţiuni.

 
Potrivit comisarilor gălăţeni, numeroase nereguli au fost descoperite la calea de acces a maşinilor şi a pietonilor. De asemenea, au fost găsite zone nesigure pentru pasageri, neconcordanţe în acte, informaţii incomplete, un sistem electric cu potenţial pericol pentru consumatori şi produse medicale în trusa de prim ajutor expirate.
 
„Chiar dacă discutam doar despre rezultate preliminare, starea de fapt actuală necesită o importantă îmbunătăţire. În Galaţi, a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcaţiuni care oferea servicii de transfer pietonal şi auto între cele două maluri ale Dunării şi o amendă de 15.000 lei”, a anunţat Sorin Susanu, coordonatorul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi.
 
Controalele vor continua la toţi agenţii economici care oferă astfel de servicii, precizează reprezentanţii comisariatului gălăţean.
 
Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Controale după ce, în Bucureşti, au fost găsite la vânzare produse etichetate, fals, ca dezinfectant de mâini 

ANPC îi caută pe inspectorii şpăgari de la Protecţia Consumatorilor. Verificări la restaurantele cu specific asiatic

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările