Atentate la Paris. Masacrul terorist din capitala Franţei, văzut prin ochii unei gălăţence: „Am trecut milimetric pe lângă zona atentatului. Toată lumea e în alertă“

Atentate la Paris. Masacrul terorist din capitala Franţei, văzut prin ochii unei gălăţence: „Am trecut milimetric pe lângă zona atentatului. Toată lumea e în alertă“

Atentat la Paris FOTO: AP

Atentat la Paris. Seara trecută, iadul s-a dezlănţuit în Paris. Mai mulţi teroristi au ucis 127 de persoane şi au rănit altele 100. O gălăţeancă stabilită în Franţa a relatat pentru „Adevărul” despre primele clipe de după coşmar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atentate la Paris. „Întâmplător am fost în zona atentatului, am trecut milimetric pe lângă. Nu am văzut nimic, doar am auzit ambulanţele trecând. Din fericire, toţi prietenii mei de aici sunt bine. Toată lumea este în alertă, nu cred că vom ieşi în Paris în următoarele zile. Îmi plănuisem să merg luni seara la un concert, dar nu cred că mă voi duce, este doliu aici. Eu locuiesc la 30 de minute de centrul Parisului, în Banlieue. Nu mă aştept să fie atentate în afara capitalei, dar siguranţa e relativă. Au fost închise şcolile, muzeele, nimeni nu are chef de nimic”, a spus Raluca, o tânără gălăţeancă, stabilită în Franţa.

Atentate la Paris. Cel puţin 127 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi două explozii, comise de terorişti sinucigaşi, în zona stadionului Stade de France.

Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările