Şcolile din Şendreni, la un pas de scenariul roşu. Indicele de infectare la nivelul comunei se apropie de 3 la mia de locuitori

Şcolile din Şendreni, la un pas de scenariul roşu.
Indicele de infectare la nivelul comunei se apropie de 3 la mia de locuitori

Foto: arhivă Adevărul

În localitate funcţionează o şcoală gimnazială şi patru grădiniţe, unde învaţă 372 de elevi şi preşcolari, orele fiind asigurate de 30 de profesori şi educatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform ultimei raportări a autorităţilor, indicele de infectare în Şendreni este în prezent de 2,91 la mia de locuitori, şcolile fiind pregătite să treacă la învăţământul online.

În localitate funcţionează o şcoală gimnazială şi patru grădiniţe, unde învaţă 372 de elevi şi preşcolari, orele fiind asigurate de 30 de profesori şi educatori

Părinţii a 39 de elevi au refuzat tabletele oferite de autorităţi motivând că au achiziţionat astfel de dispozitive electronice pentru copii, astfel că acestea pot fi oferite altor elevi fără posibilităţi materiale.

La nivel judeţului Galaţi sunt în scenariul roşu 10 unităţi de învăţământ din cauza infectărilor cu COVID-19, în timp ce alte patru sunt în curs de reabilitare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

De ce e şcoala online o misiune aproape imposibilă în sistemul din România

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările