Vrabie a ratat zborul spre Franţa

Vrabie a ratat zborul spre Franţa

Cătălin Vrabie

Consilierul local PSD trebuia să însoţească delegaţia din Focşani la Săptămâna Fraternităţii, eveniment care a avut loc în perioada 1-5 mai la Saint-Armand-les-Eaux.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Vrabie, consilier municipal în consiliul local Focşani, a pierdut avionul care urma să-l ducă în Franţa, alături de alţi aleşi municipali şi Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei”.

Cel puţin aşa şi-a justificat acesta absenţa din rândul delegaţiei focşănene care a participat în perioada 1-5 mai la Saint-Armand-les-Eaux, în Franţa, la evenimentul „Săptămâna Fraternităţii”.

Tot în ultimul moment a renunţat la vizită şi viceprimarul Gabriel Necula, care a considerat mai important să-şi petreacă Paştele în familie decât într-un schimb de experienţă de la care sigur af fi avut de învăţat.

În mod normal, cel doi aleşi locali PSD ar trebui să suporte din banii lor costurile biletelor de avion plătite din bugetul municipal.

Astfel că delegaţia din Focşani a fost reprezentată în final la eveniment de consilierii locali Elena Cucu-PNL şi Aurel Bîcu-PPDD, dar şi de 12 dansatori şi interpreţi de la Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”.

Mai puteţi citi:

Liderul consilierilor locali USL, notarul Cătălin Vrabie, dator la chirie şi utilităţi la locuinţa de serviciu primită de la Primărie

Alesul local Vrabie, un strălucit "killer" de mistreţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările