Un căprior a scăpat cu viaţă din mâinile braconierilor. Rănile lui sunt tratate de medicii veterinari de la ACDB

Un căprior a scăpat cu viaţă din mâinile braconierilor. Rănile lui sunt tratate de medicii veterinari de la ACDB

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au predat animalul veterinarilor FOTO: IPJ Vrancea

Căpriorul rănit a fost găsit de un bărbat, pe drumul naţional care face legătura între localităţile Bârseşti şi Valea Sării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, în jurul orei 14.30, prin apel 112, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost alertaţi de către un bărbat din municipiul Focşani, cu privire la  faptul că, pe Drumul Naţional 2 D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării,  a găsit un căprior rănit.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat ulterior şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă.

"Astfel,  în apropierea Drumului Naţional 2D, în zona numită ”Scaune”, într-o poiană, a fost găsit un căprior care prezenta două plăgi deschise. Din fericire, căpriorul este în viaţă iar poliţiştii au contactat imediat reprezentanţii Agenţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice care s-au deplasat la faţa locului, un medic veterinar preluând căpriorul pentru acordarea îngrijirilor", potrivit IPJ Vrancea.

Cercetările  continuă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările