Un angajat al CFR a murit după ce a căzut de pe un stâlp electric. Tragedia s-a produs într-o haltă dezafectată

Un angajat al CFR a murit după ce a căzut de pe un stâlp electric. Tragedia s-a produs într-o haltă dezafectată

Poliţia a deschis un dosar penal SURSA FOTO Arhivă Adevărul

Inspectoratul teritorial de Muncă Vrancea cercetează cazul ca accident de muncă. La rândul lor, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat, angajat al CFR-Sucursala Galaţi, a murit în urma unui accident stupid. Acesta se afla într-o staţie CFR dezafectată, la Bordeasca, şi s-a urcat cu scara pe un stâlp de iluminat să rezolve o problemă legată de curentul electric. 

Din nefericire, s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de circa şase metri, suferind mai multe leziuni.

Bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri medicale necesare, însă, din nefericire, câteva ore mai târziu a murit.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea, împreună cu specialist criminalist din cadrul I.P.J. Vrancea, în vederea efectuării cercetării la faţa locului, fiind anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi luării măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Un muncitor cărat pe cupa unui excavator a murit strivit sub roata utilajului

Accident de muncă la o societate comercială din Focşani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările