Stomatologul de 27de ani s-a sinucis pentru că nu a vrut să fie tată

Stomatologul de 27de ani s-a sinucis pentru că nu a vrut să fie tată

Adrian Ignea va fi înmormântat marţi.

Rudele tânărului susţin că acesta ar fi făcut gestul extrem pe fondul unei depresii puternice după ce s-a despărţit de soţia sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Ignea a devenit tată cu doar o săptămână în urmă naşterea primului său copil nu a fost, pentru el, un motiv de fericire.

Nu voia să fie părinte atât de curând, spun rudele, care încearcă să găsească o explicaţie pentru moartea tânărului medic.

În urmă cu trei săptămâni, Adrian a rămas singur după ce soţia sa, tot stomatolog de profesie, s-a mutat la părinţi, la Huşi, pentru a da naştere copilului acolo.

Tânărul a suportat greu despărţirea şi a devenit, pe zi ce trecea, tot mai deprimat. „El nu voia copilul. Se învinovăţea pentru tot. A fost la doctor şi acesta i-a zis că trebuie să se interneze dar nu a vrut. Părinţii presimţeau că se va întâmpla asta", ne-a mărturisit o sursă din anturajul familiei.

Luni, Adrian avea să fie văzut pentru ultima dată de familie şi cunoscuţi. Le-a spus tuturor că pleacă la Broşteni, la nişte prieteni. O zi mai târziu familia a anunţat poliţia, nemaiavând niciun semn de la el.

A fost dat în urmărire pentru ca vineri seară, oamenii legii să-l găsească în Crângul Petreşti, la periferia oraşului. Se spânzurase cu un lanţ, de creanga unui copac.

Ajunsese la o înţelegere cu soţia

Asta au stabilit anchetatorii care au făcut primele cercetări în cazul morţii lui Adrian Ignea. Poliţiştii au aflat că cei doi tineri stabiliseră să se întâlnească la Huşi, pentru ca Adrian să îşi vadă copilul. „Din câte am înţeles, soţia tânărului şi părinţii lui nu se înţelegeau. El a murit practic marţi, a stat spânzurat de copac acolo trei zile până când unui poliţist i s-a părut suspect că maşina lui era parcată acolo de două zile", ne-a declarat subcomisarul Daniel Popescu din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Vrancea.

33 de vrânceni s-au sinucis în 2009

Potrivit Serviciului de Medicină Legală, în Vrancea 34 de persoane şi-au luat viaţa în acest an. Cei mai mulţi dintre cei care care au recurs la un astfel de gest sunt bărbaţi.

Femeile s-au dovedit mai curajoase în lupta cu viaţa, doar şapte reprezentante ale sexului slab încheindu-şi de bunăvoie socotelile cu viaţa.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările