Sărbători de Crăciun de 60.000 de euro la Focşani. Pe ce cheltuieşte banii Primăria

Sărbători de Crăciun de 60.000 de euro la Focşani. Pe ce cheltuieşte banii Primăria

Municpalitatea va închiria un patinoar

Ca şi în anii din urmă, municipalitatea intenţionează să închirieze un patinoar care va fi amplasat cel mai probabil în Piaţa Unirii.

Vremurile când administraţia locală şi judeţeană puneau la bătaie sume enorme pentru organizarea unor sărbători cu fast în oraş sunt pe care de a apune, sau cel puţin aşa lasă de înţeles autorităţile.

La Focşani, Primăria şi-a propus să cheltuiască în această iarnă 296.000 de lei pentru a marca sărbătorile de Crăciun.

Cea mai mare sumă, 175.000 de lei, este pregătită pentru închirierea unui patinoar, la fel ca în anii trecuţi, dar şi pentru achiziţia unui brad care va fi ornat în centrul civic.

Copiii vor avea şi ei partea lor de bucurie din această sumă, întrucât municipalitatea vrea să le pregătească peste 1.000 de pachete cu dulciuri, în valoare de 20.000 de lei. Primăria va organiza în noaptea de Revelion şi un spectacol pirotehnic de cel puţin 10 minute, adică focuri de artificii, care ar costa 27.500 de lei.

O sumă consistentă, chiar exagerată am putea spune,72.500 de lei, este propusă să fie consumată pe materiale promoţionale, respectiv agende, pixuri, calendare, felicitări.

Toate aceste cheltuieli vor fi supuse aprobării consilierilor locali în şedinţa extraordinară de marţi, 10 noiembrie. Rămâne ca şi vremurile pandemice în care ne aflăm să permită prezenţa oamenilor la acţiunile care se vor a fi organizate de sărbătorile care se apropie.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările