FOTO Patinoar cu obstacole, montat în Grădina Publică. Localnicii vor exersa dansul pe gheaţă printre copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În perimetrul patinoarului sunt mai mulţi copaci FOTO Ştefan Borcea
În perimetrul patinoarului sunt mai mulţi copaci FOTO Ştefan Borcea

În urmă cu mai bine de un deceniu, patinoarul a mai funcţionat în Grădina Publică, dar pe alt amplasament, fără obstacole.

Primăria Focşani a închiriat şi în această iarnă un patinoar unde localnicii să poată veni şi să patineze pe gheaţă, cu bani sau gratis, în cazul grupurilor de elevi.

Faţă de anii trecuţi însă patinoarul este amenajat de această dată în Grădina Publică, în imediata vecinătate a locului de joacă pentru copii. Situaţia neplăcută este însă că în perimetrul unde deja se instalează patinoarul se află mai mulţi copaci mari, dar şi un stâlp de iluminat, astfel că, cel mai probabil, administratorul patinoarului va fi nevoit să facă zone de protecţie în jurul copacilor, pentru a nu se produce accidente.

Un patinoar pe gheaţă a mai funcţionat în Grădina Publică în iarna 2007-2008, dar atunci el era amplasat în zona unde există astăzi fântâna arteziană. Totodată, în centrul oraşului a început montarea iluminatului festiv de sărbători, operaţiune de care se ocupă firma Electric Light, către care s-a externalizat serviciul de iluminat public.

Costurile pentru patinoar şi pentru iluminatul festiv nu au fost făcute publice de către municipalitate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite