Programul centrelor de vaccinare de la Dispensarul Sud şi Colegiul Naţional Pedagogic, redus cu două ore zilnic

Programul centrelor de vaccinare de la Dispensarul Sud şi Colegiul Naţional Pedagogic, redus cu două ore zilnic

Dispensarul din Cartierul Sud este centru de vacinare împotriva COVID-19

Noul program de lucru intră în vigoare de luni, 21 iunie, păstrându-se două schimburi pentru cele două centre organizate de Direcţia de Asistenţă Socială Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Focşani anunţă că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vranceaa solicitat reducerea programului de lucru la nivelul centrelor de vaccinare, de la 12 ore pe zi, la 8 ore pe zi, cel mai probabil din cauza interesului scăzut al publicului pentru imunizare.

Prin urmare, "începând cu data de 21 iunie programul celor două centre de vaccinare organizate de Direcţia de Asistenţă Socială Focşani pe raza municipiului Focşani va fi următorul:

- la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, situat la Dispensarul Medical Sud din strada Revoluţiei nr. 12, Focşani, noul program de funcţionare va fi de luni până duminică, în 2 schimburi, astfel: schimbul 1 de la ora 09:00 – 13:00 şi schimbul 2 de la ora 15:00 – 19:00;
- la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, situat în sala de sport din incinta Colegiului Naţional Pedagogic “Spiru Haret” Focşani, strada Timotei Cipariu nr. 5, noul program de funcţionare va fi de luni până duminică, în 2 schimburi, astfel: schimbul 1 de la ora 09:00 – 13:00 şi schimbul 2 de la ora 15:00 – 19:00.

În ambele centre, există două fluxuri de vaccinare, din care:
- la Dispensarul Medical Sud un flux cu vaccinul Pfizer-BioNTech şi un flux cu vaccinul AstraZeneca;
- la Colegiul Naţional Pedagogic “Spiru Haret” Focşani, ambele fluxuri sunt cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Reamintim tuturor persoanelor care doresc să se vaccineze, că nu mai este necesară programarea în prealabil în platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon:
- 0747.140.846 - Dispensar Medical Sud Focşani;
- 0748.094.189 - Colegiul Naţional Pedagogic Focşani", a anunţat Primăria Focşani. 

Vă mai recomandăm:

Vaccinul Pfizer se face fără programare, de marţi, şi la Dispensarul din Sud. Tot acolo rămâne deschis fluxul AstraZeneca

Record de vaccinări printre profesori. În Vrancea, 83% din cadre didactice s-au imunizat cu cel puţin o doză

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările