Metode de înşelăciune practicate de doi indivizi căutaţi de poliţie. Ei au fost surprinşi de camerele de supraveghere

Metode de înşelăciune practicate de doi indivizi căutaţi de poliţie. Ei au fost surprinşi de camerele de supraveghere

Bărbatul din imagine este căutat de poliţie   FOTO: IPJ Vrancea

Un bărbat şi o femeie au reuşit să fâstâcească mai mulţi comercianţi din Vrancea cu o nouă metodă practicată în lumea infractorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie, sunt căutaţi de poliţie după ce au înşelat mai mulţi comercianţi din Focşani şi Panciu.

Cei doi mergeau în benzinării şi centre comerciale, unde sub pretextul că vor să cumpere mai multe bunuri, reuşeau să inducă în eroare vânzătorii. Practic, unul dintre infractori îi arăta banii vânzătorului, cerându-i să-l servească cu bunuri din magazin, iar în timpul acesta celălalt intervenea în discuţie, solicitând să fie servit peste rând, că se grăbeşte.

În felul acesta, ei reuşeau să-l bulverseze pe vânzător, care în final ajungea să dea rest la banii pe care nici măcar nu-i încasase.

Dintr-o primă estimare, prejudiciul se ridică la 500 de lei, iar poliţiştii au reuşit să obţină de pe camerele de supraveghere din magazine imagini cu cele două persoane acuzate de înşelătorie.

"Semnalmentele persoanelor bănuite de săvârşirea celor 2 fapte:

- bărbat, înălţime aproximativ 1,75 m, vârsta 40-45 ani, aspect neîngrijit, purta un tricou de culoare portocaliu şi pantaloni trei sferturi de blugi culoare albastru.
- femeia, vârstă 35-40 ani, înălţime aproximativ 1,70 m, păr negru prins la spate, purta un tricou de culoare roşu şi pantaloni de trening.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la cele două persoane sunt rugate să contacteze deîndată cea mai apropiată unitate de politie sau să sune la numarul de telefon 0237/207405", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările