Un bărbat este căutat pentru furt după ce şi-a însuşit 500 de lei dintr-un bancomat. Camerele de supraveghere ale băncii au surprins tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a făcut publică fotografia autorului faptei, la o lună şi jumătate de la comiterea furtului. Banii aparţineau unui client.

Poliţia caută autorul unui gest care este interpretat de lege ca fiind furt, care în data de 17 iulie şi-a însuşit o sumă de bani găsită în bancomat.

Totul a pornit de la sesizarea unei persoane, care în ziua respectivă a mers să scoată de la un bancomat din centrul oraşului suma de 500 de lei.

Probabil, simţind că ATM-ul nu funcţionează cum şi-ar fi dorit, persoana în cauză a apelat la celălat bancomat al băncii, aflat în imediata apropiere, la câţiva metri, unde a încercat să facă o altă tranzacţie. Avea să constate că banii ceruţi prima dată fuseseră retraşi.

image

Oamenii legii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere ale băncii şi au văzut cum un bărbat (se observă că ar fi însoţit) s-a dus direct înspre bancomat şi a ridicat banii persoanei păgubite.

„Persoanele care pot da relaţii cu privire la cele persoana care ridică banii din bancomat sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numarul de telefon 0237/207405”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

image
image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite