Ion Ştefan şi Ionel Dancă au demisionat din PNL: „Nu l-am îndepărtat pe Marian Oprişan pentru a fi colegi de coaliţie“

Ion Ştefan şi Ionel Dancă au demisionat din PNL: „Nu l-am îndepărtat pe Marian Oprişan pentru a fi colegi de coaliţie“

Ion Ştefan şi Ionel Dancă sunt parlamentari de Vrancea

Aceştia s-au arătat extrem de criticii cu actuala conducere a partidului care a făcut alianţa cu PSD la guvernare şi vor urma pe Ludovic Orban în noua construcţie politică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputaţii PNL de Vrancea Ion Ştefan şi Ionel Dancă au demisionat marţi, 23 noiembrie, din Partidul Naţional Liberal, alături de fostul lider Ludovic Orban şi alţi mulţi parlamentari, nemulţumit de constituirea coaliţiei de guvernare alături de PSD.

Potrivit lui Ludovic Orban, demisionarii din PNL îşi vor face un nou partid de sorginte liberală. Totodată, ei vor constitui un grup parlamentar distinct în Camera Deputaţilor.

"Nu pot să mă dezic de acest crez, nu pot închide ochii şi nu mai pot aştepta trezirea conştiinţei la echipa demolatoare care a împins PNL în pat cu PSD. 

Din acest motiv, cu lacrimi în ochi şi cu multă părere de rău pentru echipa frumoasă din familia liberală, cea alături de care am muncit pe brânci la Vrancea pentru a învinge ”ciuma roşie”, dar şi la Bucureşti, când am făcut parte din guvernarea liberală condusă de Ludovic Orban, din acest moment drumurile noastre se despart. PNL de astăzi nu mai este familia în care să mă regăsesc şi cu care să mai pornesc în lupte politice... 

Nu l-am îndepărtat pe baronul Marian Oprişan pentru a fi acum colegi de coaliţie! Nu am schimbat culoarea politică a Vrancei pentru ca acum să dau mâna cu cei care au îngropat economic judeţul, în decenii cât au fost la butoane. Nu pot da ochii cu vrâncenii care m-au votat pentru mesajul nostru, al liberalilor, în favoarea dezvoltării economice, pro-justiţie, pro-democraţie, pro-Europa pentru ca acum să le explic că am reevaluat PSD şi pe baronii roşii. Eu nu pot reevalua PSD! Aşa cum nu o pot face nici vrâncenii!", arată Ion Ştefan într-o postare pe Facebook.

Pe aceeaşi temă: 

Liberalii lui Orban tânjesc după Ministerul Transporturilor. „Cu Grindă vom construi autostrăzile care să scoată Moldova din subdezvoltare” VIDEO

Ionel Dancă, primul parlamentar care îl urmează pe fostul lider PNL în noua construcţie: „Pleacă Ludovic Orban, plec şi eu“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările