Ionel Dancă, primul parlamentar care îl urmează pe fostul lider PNL în noua construcţie: „Pleacă Ludovic Orban, plec şi eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Ionel Dancă
Ludovic Orban şi Ionel Dancă

Ionel Dancă este deputat PNL de Vrancea, fost purtător de cuvânt al liberalilor şi fost şef al Cancelariei primului ministru în Guvernul Orban.

După decizia Biroului Executiv al PNL, care a hotărât cu largă majoritate suspendarea din partid a lui Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL, parlamentarii care l-au susţinut pe fostul prim ministru au început să se poziţioneze.

Primul este Ionel Dancă, deputat PNL de Vrancea. Prin intermediul unei mesaj postat pe Facebook, acesta a anunţat că îl urmează pe rban, atacând  noua conducere a PNL şi pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu!
Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL.
Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat.
Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoţi spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD.
Istoria Partidului Naţional Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care şi-a dedicat aproape toată viaţa partidului şi a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR şi PD până la actualul PSD.
Din păcate, o gaşcă de nevertebrate politice, de  lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD.
Dar, mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranţei într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, aşa cum aşteaptă românii de mulţi ani.
Eu încă mai am această speranţă şi sunt hotarat să lupt în continuare pentru o nouă politică naţională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta pentru dezvoltarea României.
Indiferent de nume şi de siglă, suntem şi rămânem liberali, pentru România până la capăt!", a scris Dancă pe pagina de Facebook.

Ludovic Orban a afirmat vineri că decizia de excludere a sa din PNL arată că „este victima unei găşti demolatoare”, însă a anunţat că pregăteşte o nouă construcţie politică.

„Sunt liber să creez o construcţie politică sănătoasă care să ofere speranţă României, după ce speranţele a milioane de români au fost năruite de ticăloşia şi lipsa de onoare a multura. Sunt liber să construiec cu toţi colegii mei liberali, care au caracter şi decenţă faţă de cetăţean o forţă care să dea din nou şansa României de a da un proiect adevărat, naţional”, a spus Orban.

Vă mai recomandăm:

Liberalii lui Orban tânjesc după Ministerul Transporturilor. „Cu Grindă vom construi autostrăzile care să scoată Moldova din subdezvoltare” VIDEO

Orban, prima reacţie după excluderea din PNL: Sunt liber să creez o construcţie politică sănătoasă. Sunt victima unei găşti demolatoare

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite