VIDEO Filmul morţii lui Ilie Balaci. Înainte de deces a reclamat dureri puternice în gât. Soţia, cu lacrimi în ochi: „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”

VIDEO Filmul morţii lui Ilie Balaci. Înainte de deces a reclamat dureri puternice în gât. Soţia, cu lacrimi în ochi: „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”

Ultima poză cu Ilie Balaci în viaţă, realizată în clubul One Pub din Craiova

Ilie Balaci, care ar fi trebuit să fie în această seară în tribună la meciul dintre Craiova şi FCSB, a murit duminică dimineaţă în locuinţa mamei sale din cartierul craiovean Rovine. Înainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietenă, medic, spunându-i că are dureri puternice în gât. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurică Beldeanu, în noaptea de sâmbătă spre duminică Balaci a fost în club până la patru dimineaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul morţii lui Ilie Balaci arată că fostul sportiv a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club, unde a petrecut până în jurul orei 4.00. Potrivit fostului fotbalist Aurică Beldeanu, Ilie Balaci a dormit noaptea trecută aproximativ patru ore. Surse apropiate familiei au declarat că duminică dimineaţa, în jurul orei 9.30, Ilie Balaci a sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. În timp ce vorbea cu medicul la telefon, vocea lui Ilie Balaci a început să se schimbe, iar Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav.

Medicul a pornit spre casa lui Ilie Balaci, sunându-i între timp pe alţi doi medici, care locuiau în apropiere. Între timp şi mama lui Ilie Balaci a sunat la 112. La sosirea Ambulanţei, cei doi medici trimişi de Luminiţa Cioroianu îi acordau lui Ilie Balaci primul ajutor. Ulterior, medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului, au efectuat manevre de resuscitare, timp de o oră şi jumătate. Eforturile au fost, însă, zadarnice, iar Balaci a fost declarat mort. Potrivit unor surse medicii nu l-au putut intuba pe Ilie Balaci din cauza inflamaţiei puternice a gâtului.


Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci, scos din blocul în care marele internaţional a murit FOTO Ana Popescu

La apartamentul din blocul în care a murit Ilie Balaci au sosit mai mulţi foşti fotbalişti ai Craiovei Maxima, prieteni şi colegi cu Ilie Balaci. Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a rămas în apartament până la sosirea soţiei lui Ilie Balaci, de la Bucurşti. „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”, a spus soţia lui Ilie Balaci, cu lacrimi în ochi, când a ajuns la blocul în care a murit Ilie Balaci.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările