Ultimele momente din viaţa lui Balaci: Era cu mama sa şi a căzut din picioare. Ce spusese fiica sa cu o zi mai devreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balaci

Ilie Balaci s-a stins la 62 de ani deşi, aparent, era sănătos şi urma să urmărească, diseară, derby-ul CS U Craiova – FCSB de la faţa locului.

Ilie Balaci a făcut multe excese în viaţa sa extrasportivă însă, chiar şi aşa, părea a fi într-o formă bună. Ultima dată, antrenase Al-Suwaiq (Oman) în sezonul trecut, însă, în continuare, era conectat la fotbal şi, cel puţin o dată la două săptămâni, mergea la meciurile Craiovei.

Tragedia care s-a întâmplat astăzi a fost descrisă pentru „Gazeta Sporturilor“ de Nicolae Ungureanu, fost coechipier cu Ilie Balaci.

„Din ce am auzit a făcut infarct. Am înţeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău şi au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu ştiu ce Dumnezeu se întâmplă cu generaţia noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e şi greu să mai vorbesc“, a spus Ungureanu.

Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova a explicat ce s-a întâmplat cu Ilie Balaci: „În jurul orei 09.40 a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare, conform protocolului medical, a fost declarat decesul fotbalistului“.

Lorena Balaci, cu o zi înainte la Digi Sport: „Tata e bine, sănătos, slava Domnului!“

Fiica fostului fotbalist, Lorena, a fost invitată la Digi Sport Matinal, emisiune ce a fost moderată, ieri, de Viorel Grigoroiu. Întrebată despre tatăl ei, Lorena a vorbit cu bucurie despre acesta:

*Mulţumesc bine! Tata este bine, sănătos, Slavă Domnului! Face bine în afara fotbalului românesc. Cu siguranţă, călătoria lui în fotbal nu se încheie aici. Este la Craiova pentru meci. De fapt, o dată la două săptămâni merge acolo la meciurile Universităţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite