Primarul din Filiaşi, pus sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată

Primarul din Filiaşi, pus sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată

Primarul oraşului Filiaşi este acuzat de abuz în serviciu

Nicolae Stăncioi, primarul oraşului Filiaşi, dar şi doi funcţionari publici din cadrul instituţiei, sunt acuzaţi de abuz în serviciu în forma continuată.

Ştiri pe aceeaşi temăOamenii legii au stabilit că în perioada 2013-2015,  funcţionarii din cadrul Primăriei Filiaşi au achitat mai multor societăţi comerciale sume de bani pentru plata unor facturi fiscale emise către Consiliul Local Filiaşi. Obligaţia achitării facturilor fiscal revenea societăţilor comerciale.
Pe data de 15 iunie au avut loc percheziţii la sediul Primăriei din Filiaşi, dar şi la locuinţele a trei funcţionari publici. Primarul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi, şi doi angajaţi din cadrul instituţiei sunt acuzaţi de abuz în serviciu în formă continuată. „Poliţiştii au fost ridicate mai multe înscrisuri atât de la sediul instituţiei vizate, cât şi de la locuinţele celor trei funcţionari ce urmează a fi folosite în procesul penal. În perioada 2013-2015, funcţionari din cadrul unei instituţii publice din Filiaşi au achitat mai multor societăţi comerciale sume de bani pentru plata unor facturi fiscale emise către Consiliul Local Filiaşi, deşi în cauză se încheiaseră contracte de comodat conform cărora obligaţia achitării facturilor fiscale revenea societăţilor comerciale“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Primarul oraşului Filiaşi a fost pus sub control judiciar în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu în formă continuată. Nicolae Stăncioi nu are voie să părăsească limitele judeţului Dolj, dar nici să desfăşoarea activitatea de ordonator de credit în cadrul instituţiei pe care o conduce. Măsura a fost impusă pentru o perioadă de 60 de zile.

.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările