Magdalena Şerban a văzut imaginile crimei. Avocata femeii: „A avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“

Magdalena Şerban a văzut imaginile crimei. Avocata femeii: „A avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“

Magdalena Şerban nu îşi recunoaşte crima

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins pe data de 12 decembrie o tânără din Dolj sub roţile trenului. Femeia a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocata Magdalenei Şerban a povestit că în timpul audierilor vorbea incoerent şi făcea referire la anumite înscrisuri sau acte medicale. Femeia de 36 de ani susţine că fratele i-ar fi tutore şi el este cel care răspund de actele medicale. În momentul în care a văzut imaginile crimei, nu a recunoscut nimic. 

„A avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“, a spus avocata Magdalenei Şerban.
 
Criminala de la metrou a mai declarat că o cunoaşte pe Alina Ciucu, tânăra ucisă. 
 
Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările