FOTO: Scandalul bentiţei tricolore a luat amploare. Craiovenii au ieşit în stradă să o susţină pe Sabina

FOTO: Scandalul bentiţei tricolore a luat amploare. Craiovenii au ieşit în stradă să o susţină pe Sabina

Tinerii craioveni au ieşit în stradă să o susţină pe Sabina

Aproximativ 50 de tineri au ieşit în stradă pentru a o susţine pe eleva din Covasna care a fost ameninţată cu moartea, după  ce a a venit la şcoală de ziua maghiarilor, cu o bentiţă în culorile tricolorului românesc.

 

Craiovenii au afişat un banner pe care au scris mare: ''Ţinutul Secuiesc, Pământ Românesc''. Tinerii au purtat bentiţe în culorile tricolurului românesc.''Suntem alături de Sabina şi vrem să ştie că gestul ei ne-a emoţionat. Cu toţii ar trebui să fim mândrim că suntem români'', a spus Ioana Tică.
 
Au cântat imnul ţării
 
Tinerii care au venit să o susţină pe eleva din Covasna în Piaţa Prefecturii au cântat imnul României minute bune în şir. ''Noi suntem români, iar astăzi ne-am adunat aici să intonăm imnul ''Deşteaptă-te române''. Sabina este un exemplu pentru noi toţi. Este un copil care a dat dovadă de mult patriotism şi care are toată susţinerea noastră'', a spus Tudor Micu, în vârstă de 27 de ani, din Craiova.
 
Sabina Elena, eleva din Covasna, d ela Liceul ''Korosi Csoma Sandor'', a declarat că unii colegi de la secţia maghiară au huiduit-o şi i-au adresat cuvine jignitoare în momentul în care a venit la şcoală cu   bentiţă în culorile tricolorului românesc.   
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: