Acţiune de solidaritate cu Sabina Elena în faţa Primăriei din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alaturi de sabina

Aproape 50 de tineri au organizat, un miting de solidaritate cu eleva din Covasna. Elevii de la liceele din Piteşti s-au adunat în centrul Piteştiului pentru a solidariza cu acţiunea Sabinei. Tinerii au venit cu steaguri şi insigne tricolore.

Toti tinerii veniţi au manifestat în linişte şi fara a deranja vre-un trecător."Am venit aici ca să susţinem cauza şi iniţiativa elevei din Covasna,Sabina Elena,de a ne promova şi să arătăm tricolorul nostru.Dorim să nu mai existe discriminare suntem total dezamăgiţi şi surprinşi de ceea ce s-a petrecut la Covasna",ne-a declarat Roxana Voica una dintre organizatoarele acţiunii."Sabina a reacţionat foarte decent,nu a denigrat pe nimeni,a încercat pur şi simplu doar să afişeze tricolorul ţării în care trăieşte.În nici o ţară civlizată nu se mai întâlnesc asemenea lucruri" a spun un participant.

Tinerii vor continua mitingurile zilele următoare

"Nu-mi place să vad un elev,mai ales român,venit cu tricolorul şi huiduit ,mi se pare ceva inadmisibil.Trebuie ca şi minorităţile să respecte drepturile românilor!" a declarat mult mai revoltat Cristian Stancu.Tinerii spun că protestele lor nu se vor opri aici,vor contiunua în fiecare zii şi vor veni în numar din ce în ce mai mare până când situaţia se va rezolva.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite