Familia regală face o călătorie cu Trenul regal până la Craiova

Familia regală face o călătorie cu Trenul regal până la Craiova

Familia regală va ajunge duminică la Craiova cu Trenul regal

Principesa Margareta, principele Nicolae şi principele Radu vor face la sfârşitul acestei săptămâni o vizită la Craiova, cu ocazia Zilelor oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Principesa Margareta, principele Nicolae şi principele Radu vor călători de la Bucureşti la Craiova cu Trenul regal. Garnitura va ajunge în gara din Bănie duminică, la ora 14.00, unde va avea loc un ceremonial de primire a familiei regale de primarul municipiului, Lia-Olguţa Vasilescu. 
 
Trenul regal va putea fi vizitat în gara din Craiova duminică, până la ora 20.00. Familia regală va participa la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova, iar, de la ora 22.00, aceştia vor asista, în Piaţa Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic „Carmina Burana”, de Carl Orff, în interpretarea artiştilor Operei Române Craiova.
 
Principesa Margareta, principele Nicolae şi principele Radu vor pleca din Craiova luni, iar pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, musafirii familiei regale vor fi elevi olimpici doljeni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările