Cum şi-a schimbat Dincă declaraţia în cazul Luizei. Criminaliştii bănuiesc că a ţinut-o mai multe zile într-o cameră de tortură

Cum şi-a schimbat Dincă declaraţia în cazul Luizei. Criminaliştii bănuiesc că a ţinut-o mai multe zile într-o cameră de tortură

Luiza Melencu, una dintre cele două adolescente dispărute la Caracal

În primele două declaraţii date la Craiova, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Luiza chiar în ziua în care a răpit-o. Acum spune altceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în cazul Alexandrei există probe certe care demonstrează că fata de 15 ani a fost în casa lui Dincă, iar INML atestă că rămăşiţele umane găsite în butoiul din curtea bărbatului de 66 ani ar aparţine acesteia, în cazul Luizei sunt probe extrem de firave.

Anchetatorii au găsit o singură pată de sânge pe colţul noptierei din camera unde dormea Gheorghe Dincă despre care legiştii au spus că aparţine Luizei Melencu, fata dispărută pe data de 14 aprilie. Nu există informaţii că s-ar fi găsit telefonul acesteia sau rucsacul despre care Dincă a spus că l-ar fi aruncat pe o stradă din Caracal în timp ce o ducea pe fată acasă.
 
În primele declaraţii, Dincă a mărturisit că pe Luiza ar fi ucis-o „la fel ca pe Alexandra”. Prima dată a susţinut că i-a aruncat corpul în Olt, apoi în Dunăre, iar 5 zile mai târziu a spus că rămăşiţele tinerei sunt, de fapt, într-o lizieră situată la câţiva kilometri de casa sa. Aici, de altfel, anchetatorii au găsit mai multe fragmente osose şi dinţi, dar specialiştii INML nu au putut confirma până acum cui aparţin rămăşiţele umane.
 
După o lună de la aceste prime declaraţii, Gheorghe Dincă şi-a schimbat, însă, mărturia. Acum susţine că nu ar fi omorât-o imediat pe Luiza, ci după câteva zile, când a aflat că soţia sa urmează să vină acasă, din Italia. Criminaliştii nu exclud ca Dincă să o fi ţinut pe fata răpită chiar în buncărul descoperit sub o rampă de maşini unde a fost găsită şi o saltea.

Te-ar putea interesa şi:
 

Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza cu un pumn şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au ridicat haine de lângă locul unde au căutat telefonul fetei


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: