Craiovenii, ofertaţi online cu slujbe de mii de euro

Craiovenii, ofertaţi online cu slujbe de mii de euro

Candidaţii vor susţine şi un interviu cu angajatorul

Angajatorii doljeni sunt dispuşi să le dea mii de euro lunar candidaţilor care au experienţă şi cunoştinţe solide în domeniile cerute de aceştia. Cele mai multe dintre slujbele bine plătite sunt disponibile online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Absolvent de facultate în specialitate, cu ani de experienţă în management, bun cunoscător al unei limbi străine şi familiarizat cu lucrul pe calculator. Cam acesta este profilul candidatului ideal pentru oricare dintre slujbele de top pentru care angajatorii recrutează online. Cel mai bine retribuit dintre toate job-urile disponibile pentru craioveni este acela de director economic la firma Ruris din Craiova. Pentru un salariu de 2.000 de euro pe lună, persoana care ar urma să îndeplinească această funcţie trebuie să ia în mâini tot departamentul financiar al societăţii, de la propunerea politicilor financiar-contabile, până la analiza cash flow-ului, evidenţa creditorilor, debitorilor şi a încasărilor. În plus faţă de  experienţa în analiza financiară şi cunoaşterea legislaţiei în domeniu, candidatul ideal trebuie să aibă „experienţă în relaţiile cu autorităţile fiscale” şi să cunoască programe de contabilitate.

Secretară de 1.500 de euro pe lună

O altă slujbă, dorită de aproape 5.000 de craioveni, este aceea de asistent manager la o cunoscută firmă de construcţii. Candidatul ideal trebuie să ştie să lucreze la calculator, să se exprime corect, să fie comunicativ, punctual şi loial companiei. Pentru preluarea apelurilor telefonice, a e-mailurilor şi organizarea agendei, clasificarea şi selecţia documentelor, persoana recrutată pentru acest post va primi un salariu de 1.500 de euro, training în domeniu, telefon mobil, autoturism cu şofer şi bonusuri în funcţie de performanţe. Irina Slavu, unul dintre craiovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, susţine că salariul oferit este unul suspect de mare pentru piaţa muncii din oraş. „Am încercat în mai multe părţi dar nu îmi ofereau decât 1.000-1.200 de lei. Pentru un asistent manager, secretară, până la urmă, mi se pare un salariu foarte mare. Observ că nici cerinţele postului nu sunt multe. Înţeleg de ce s-a îngrămădit lumea să aplice la postul acesta, dar eu aş fi rezervată, în locul lor”, ne-a spus tânăra, absolventă de Litere.

Alte slujbe de top pentru care vă puteţi depune CV-ul pe internet sunt director de marketing, tot la firma Ruris (ofertă de 700 de euro), director de marketing la call center (500 de euro), pentru care cerinţa obligatorie este cunoaşterea limbii italiene sau agenţi de publicitate (450 de euro).

Potrivit motorului de căutare al slujbelor disponibile online balaur.ro, în prezent în Craiova sunt disponibile online 294 slujbe. Cele mai multe anunţuri pe site-urile de recrutare sunt date de firmele de specialitate, angajate de societăţi să găsească cei mai buni candidaţi pentru interviuri.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările